Brabants Dialect Mis
Hoewel het kerkbezoek vandaag de dag terugloopt en er zelfs kerken gesloten worden, zal de katholieke cultuur ontegenzeggelijk nog lang in Brabant aanwezig blijven.
Lees meer...
 
Warme Regenboogviering over dopen
Op zondag 3 oktober kwamen jonge kinderen met hun ouders weer samen bij elkaar in de kerk van Heeswijk voor de Regenboogviering. In een warme en gezellige sfeer leerden de kinderen wat dopen betekent.
Lees meer...
 
Selectie uit parochieblad september 2016
In deze selectie staan een aantal bijdragen in het parochieblad van september 2016.
Lees meer...
 
Vrijwilligersavond op 22 oktober
Omdat een parochie zonder vrijwilligers ondenkbaar is, wordt ook dit jaar net als in voorgaande jaren een gezellige avond georganiseerd.
Lees meer...
 
Toedienen van het Vormsel
De vormselwerkgroepen van de nieuwe Parochie Augustinus (Heeswijk-Dinther-Loosbroek- Berlicum-Middelrode ) zijn gestart met de voorbereidingen van het vormsel.
De meeste kinderen van groep 8 bereiken we via de basisschool.
Wellicht zit uw kind op een andere school.
Lees meer...
 
Dankbaar durven zijn
overweging op 9 oktober 2016
Waarvoor ben ik dankbaar? Waarvoor zijn wij dankbaar? Echt dankbaar… niet zo maar een goed gevoel, maar dankbaar om hele wezenlijke zaken.
Lees meer...
 
Gracias
Onze pastoor, Joost Jansen, schreef het al op facebook ‘Wat een passie en boodschap van geloof door Canto Libre uit Santa Fe in Argentinië gisteravond in de kerk van Dinther’. Het optreden van Canto Libre Argentina was ontroerend en overweldigend. Er werd loepzuiver gezongen en de muzikanten waren klasse. Gracias. Gracias.
Wat een geluk dat Joost Jansen er zoveel energie in heeft gestoken om alles goed te laten verlopen. En….heel veel dank aan de gastgezinnen en aan hen die er bij betrokken waren.

Wij wensen al ‘onze Argentijnen’ een goede reis naar Zwitserland en Rome, waar ze ook zullen optreden en komende zaterdag een goede reis naar huis.
 
Regenboogviering

Op zondag 9 oktober is er om 11.00 uur weer een Regenboogviering in de kerk van Heeswijk. Het thema van deze viering is: Dopen: God is blij met mij!

Lees meer...
 
Kerkberichten oktober 2016
Zaterdag 8 oktober
20.15 uur
Wereldmuziek uit de pampas van Argentinië
Amado Anzi EL EVANGELIO CRIOLLO
Ariel Ramirez Missa Criolla en andere werken 
Uitgevoerd door het koor Canto Libre – Santa Fe – Argentinië
Lees meer...
 
Huisvesting koorleden “Canto Libre”
Afgelopen zondag is tijdens de viering een oproep gedaan voor de huisvesting (slapen en ontbijt) van jonge leden van het koor “Canto Libre”  uit de stad Santa Fe in Argentinië. Er moet nog een plaats gevonden worden voor 15 personen voor vier nachten 5, 6, 7 en 8 oktober.
Meld je aan bij pastoor Joost Jansen   Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefoon!
Kun je zelf geen huisvesting bieden? Vraag het anderen!
Lees meer...
 
Optreden "Canto Libre"
Koor “Canto Libre” zingt op zaterdag 8 oktober om 20.15 in onze kerk wereldmuziek uit de pampas van Argentinië.  Zij brengen Gospel Criollo van Amado Anzi, Misa Criolla van Ariel Ramirez en andere werken ten gehore.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 12 van 567